Svältkatastrofen i Afrika

Hur Lions serviceorganisation hjälper vid katastrofer

Våra Lionvänner i Kenya expedierar matsäckar finansierade av Svenska Lions Katastrofberedskap.

När Lions hjälper i svältkatastrofens Afrika gör Lions det genom sin egen organisation, Lions till Lions. Våra vänner i Nairobi expedierar hjälp finansierad av Sveriges Lions till de svältande i Kenya. På banderoller visar de att det är i samarbete med District 411 A Kenya.

Hjälpen i detta fall delas ut i form av ”matsäckar” som innehåller baslivsmedel; Vatten, Ris, Mjöl och Olja.

Lions finns i 210 länder och geografiska områden över hela världen och har 1,4 miljoner medlemmar som kostnadsfritt ställer upp och hjälper andra människor i nöd.

Denna inledande hjälp är finansierat av Sveriges Lions Katastrofberedskap med 225.000 SEK eller cirka 25.000 USD.

Inga kommentarer än.